Автомобили под наем - ВИП РЕНТ-А-КАР. Евтини и луксозни коли под наем - цени


ВИП РЕНТ-А-КАР предлага автомобили под наем в Поморие, Бургас, Елените, Созопол и всички курорти по Южното и Северно Черноморие. Фирмата е сред водещите компании в региона. Предлагаме автомобили под наем в различни класове - икономичен клас коли, луксозен клас, джипове под наем и миниван, и различни ценови категории - евтини и луксозни.

Благодарение на успешната си дейност на пазара на отдаване на автомобили, екипът на фирмата придоби дългогодишен опит в сферата на услугите. Доказателство за това са нейните редовни и лоялни клиенти.

Вип Рент-а-кар предлага за наемане автомобили в изрядно техническо състояние и оборудване, което задоволява изискванията на наемателя - както в икономичен клас, така и във висок клас. Услугите се предлагат на ниски цени, с гъвкава ценова листа, която дава възможност на клиентите да използват максимално възможното, според бюджета, който са определили. 

ВИП РЕНТ-А-КАР ООД обслужва клиенти от най-северната до най-южната точка на Черноморското крайбрежие. Коли на фирмата могат да се наемат във всички населени места и курорти - от Дуранкулак и Варна, в Слънчев бряг, Несебър, Поморие и Бургас, до Созопол, Ахтопол и Резово. Колите се вземат както от офисите на фирмата, така и могат да се доставят на клиента на място, посочено от него/

Екипът на Вип Рент-а-кар осигурява привилегии за клиенти, както и допълнителни услуги, които спестяват време и дават сигурност:

  • Drink and drive
  • Продажба на автомобили
  • Коли под наем за специални поводи (сватба, тържества, бизнес среща, бал) с професионален шофьор.

ВИП РЕНТ-А-КАР сътруднички с туроператори, туристически агенции, хотели и агенции за недвижими имоти. Фирмата извършва трансфери до желана дестинация от клиента.

Основна цел на ВИП РЕНТ-А-КАР е да задоволи потребностите на клиента предлагайки му комфорт и удобство на изгодни цени.

Възползвайте се от големи отстъпки и преференциални условия, които екипът на нашата фирма предлага за своите лоялни и нови клиенти.

Цени за коли икономичен клас - от 19 евро на денотстъпки за автомобили под наемавтомобил под наем на половин цена